Bekroonde Feinschmecker wijnen

2 Produkte

Der Feinschmecker wordt sinds 1975 uitgegeven en bestrijkt zo'n beetje het hele genotspectrum. Of het nu gaat om restaurants, olijfolie & azijn, wijn of reizen - de Feinschmecker ontdekt, rapporteert, beoordeelt, bekritiseert. 

Lees meer over Bekroonde Feinschmecker wijnen
Filter schließen
von bis
 
 
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
TIPP!
The Maker Verdejo Rueda DO 2021 - Pedro Escudero The Maker Verdejo Rueda DO 2021 - Pedro Escudero
Witte wijn Droge Spanje Kastilien - León (ES) Rueda DO (ES)
70015-ES-WW-VE-002-18
0.75 l (17,84 € * / 1 l)
Stoan Bianco Alto Adige DOC 2020 - Cantina Tramin Stoan Bianco Alto Adige DOC 2020 - Cantina Tramin
Witte wijn Droge Italië Trentino-Alto Adige (IT) Alto Adige /Südtirol DOC (IT)
70697-IT-WW-BL-001-16
0.75 l (38,56 € * / 1 l)

Onder de redacteuren bevinden zich gerenommeerde namen als Stuart Pigott, Eckart Witzigmann en Wolfram Siebeck. Feinschmecker beoordeelt in de regel geen afzonderlijke wijnen, maar stelt het hele wijnhuis op de proef, waarbij maximaal 5 Feinschmecker F's kunnen worden verdiend. Bovendien worden meestal drie bijzonder interessante wijnen als aanbeveling vermeld. Daarnaast reikt de Feinschmecker jaarlijks prijzen uit voor de beste collectie, de nieuwkomer van het jaar, de wijnmaker van het jaar, enz.

Der Feinschmecker beveelt aan

Der Feinschmecker bericht vanuit de Hanzestad Hamburg over eten, drinken en de levensvreugde op een hoog niveau. Een van de hobby's van het tijdschrift zijn de talrijke prijzen, waarmee verschillende aspecten van de Duitse en internationale wijnwereld worden belicht. Wijnmaker van het jaar, wijncollectie van het jaar, de beste wijnhuizen - Der Feinschmecker vindt zijn winnaars in elke categorie.

Voor prijzen zoals die van de beste wijnhuizen gebruikt het tijdschrift een systeem van 0 tot 5 diamanten. Individuele wijnen worden uitgeroepen tot Beste Koop en hebben geen gedifferentieerde beoordeling. Pas in de begeleidende beschrijving ontdekt de lezer van Feinschmecker de nuances van de geproefde wijnen. 

Het beoordelingssysteem 

Feinschmecker beoordeelt nauwelijks individuele wijnen, maar wijnhuizen, restaurants en wijnboeren worden op de proef gesteld. De felbegeerde prijs voor wijnhuizen van het vakblad is als volgt opgebouwd: 

5 zuigtabletten - Een van de beste wijnproducenten

4 zuigtabletten -

3 zuigtabletten -

2 zuigtabletten - Goede tot zeer goede wijnkwaliteit

1 zuigtablet -

½ ruitje - Half punt

0 zuigtabletten - Beoordeling opgeschort

NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN