♥ Momenteel 18 882 wijnen alleen voor jou! ♥
Persoonlijk advies!
Veilige verpakking!
Betrouwbare verzending!

VINELLO.belofte

We brengen niet alleen, we doen het ook!

Als het om wijn gaat, gaat het om de wijnliefhebbers, de fijnproevers, de kenners, dronkaards en kenners.

Wijn is plezier - voor jou, voor ons, voor iedereen. Daarom doen wij bij Vinello er alles aan om ervoor te zorgen dat alles om u heen zorgeloos en aangenaam is. Het belangrijkste is dat u uw wijn in uw hand heeft en gebaseerd bent op onze belofte van een ongecompliceerd, duurzaam en eerlijk aankoopproces. U geniet, wij leveren - de Vinello belofte.

Kernloos door het leven lopen - onze kurkgarantie

Wijn gekocht en smaakt naar kurk? Stuur de wijn terug, dan vervangen we hem door een nieuwe. Doe de kurk gewoon terug in de fles en laat het ons weten via e-mail naar [email protected] of contactformulier.  We halen de wijn op en sturen je een nieuwe fles.

Snelle, veilige verzending

U kunt er zeker van zijn dat uw levering veilig is. Leveringen verlaten ons depot in gecertificeerde PTZ-dozen. Herkend door DHL en UPS, zijn uw flessen in veilige handen. Volg het pad van uw pakket met behulp van trackingcode. Altijd op het spoor van levering. En als de wens groter is, is er de UPS Express wijnzending. Voor snelle flessen vlak voor de deur.

Expertise op de fles - Expertise van de wijnexpert

Iedereen die weet wat hij wil, wordt al geholpen. Voor alle anderen zijn er onze interne experts die u kunnen helpen met advies en actie. Vraag ons naar ons uitgebreide assortiment, uw wensen, onze tips. We weten elke taak op te lossen. Omdat onze sommeliers niet alleen weten, ze kennen ook wijnbouwers en wijnmakerijen om u te presenteren met eersteklas wijnen en de nieuwste trends.

Bio-top - biologisch gecertificeerd

Wij zijn biologisch gecertificeerd. Daarom weten we waar onze natuurlijke wijnen vandaan komen en controleren we elk detail. En biologische inspecteurs controleren ons. Alles voor een onberispelijke biologische wijn - om van te genieten

.

Hoe wilt u betalen? - Talrijke betaalmethoden

wijn op rekening, PayPal, creditcard, Amazon betalingen, contante betaling voor verzamelaars en een paar andere manieren om terloops en gemakkelijk te betalen. Wat je ook wilt, dat is wat we doen. Met maximaal 14 betaalmethoden zijn wij op maat van u gemaakt.

Mooie werkomgeving - Duurzaam en milieubewust gedrag

Om bloemen te laten groeien, vogels te laten fluiten en bomen te laten stoppen, zetten we ons in voor klimaatbescherming. Met klimaatneutrale scheepvaart en groene stroom uit Lichtblick dragen we bij aan een duurzaam bedrijfsproces.  Zelfs onze kantoorpapieren, die we sowieso nauwelijks nodig hebben, omdat alles via computer en internet werkt, zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Groen, zodat de natuur blijft - en daarmee de wijnstokken.

Wij doen alles voor uw plezier - soms niet leveren

We zijn een wijnhandelaar, maar verkopen is niet de hoogste prioriteit. Omdat we ruilen met plezier. Om veilig aan te komen, verzenden we onze kwaliteitswijnen niet wanneer extreme hitte of kou overheerst. Omdat dit schadelijk is voor de wijn en dus voor de voltooide drinkervaring. En dit is onze hoogste troef die we graag aan u leveren. 

 NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN